Levering

Vi sender med Posten/Bring etter deres til enhver gjeldende priser. Du henter ut pakken din på ditt lokale postkontor/post-i-butikk. Strandutstyr.no benytter seg av følgende frakt tjenester med Posten/Bring:

Klimanøytral Servicepakke: Vanlig levering med Posten/Bring til postkontor eller Post i butikk. Dette er standard leveringsmetode og betyr at Posten/Bring forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp. Når pakken er klar for henting sendes det en SMS med henteinformasjon til det mobilnummeret som er oppgitt ved bestilling

Hjem på døren: For levering hjem på kvelden mellom 17.00 og 21.00. For varer som på grunn av sin størrelse ikke kan sendes til utleveringssted, tilbys hjemmeleveranse på dagtid. Anvisning av leveringstid skjer på telefon. Med hjemmeleveranse vil leveringen vanligvis skje til adressens første inngang eller tomtegrense.

Bedriftspakker: For levering på døren til bedrifter på dagtid mellom 8-16 (forutsetter at det er noen tilstede for signering av mottak mellom kl 8:00 og 16:00).

Postoppkrav: Hvis du har valgt postoppkrav vil gebyret på kr 69,- komme i tillegg til fakturabeløpet. Pakken sendes som klimanøytral servicepakke og sendes til nærmeste postkontor. Normal leveringstid er 2-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Om produktet inngår i bestillingssortimentet er leveringstiden maksimalt 14-dager. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Om en forsendelse mot formodning blir forsinket vil du bli kontaktet av kundeservice. Du vil da få muligheten til å heve eller endre kjøpet.

Strandutstyr.no har forsendelser til hele Norge. Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Kunder på Svalbard: Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 216,- . Merverdiavgiften trekkes automatisk fra når vi behandler ordren.

Betaling

I samarbeid med Klarna tilbyr vi betaling med kort, faktura og delbetaling. Ved å oppgi dine opplysninger i kassen godkjenner du Klarnas vilkår. Ved å klikke på "Fullfør kjøp" godkjenner du Strandutstyr.no´s generelle kjøpsvilkår. Ved bruk av kort vil kjøpesummen bli reservert på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet først samme dag som forsendelse blir foretatt.

Bytte og Retur

Det er ikke noe problem å bytte en vare, dersom vi har ønsket modell og størrelse inne. Alle varer kan byttes innenfor samme sesong, med unntak av enkelte kampanjer. Ta gjerne kontakt med oss i forkant for å reserve str/modell eller for å sjekke leveringstid. Du kan også skrive ditt ønske om bytting på baksiden av returskjemaet. Har du ikke returskjemaet så send oss en mail og vi sender et nytt på mail. Ved bytte til en rimeligere modell, vil du enten få restbeløpet overført til konto, eller bli tildelt en rabattkode dersom varen(e) er returnert senere enn 14 dager fra mottakelse. Dersom varen(e) du ønsker å bytte til er dyrere enn det opprinnelige kjøpet, må mellomlegget betales som postoppkrav når du henter ut den nye pakken på posten. Som en service til våre kunder betaler vi fraktgebyret på det produktet du bytter til (gjelder ett bytte pr.kjøp), slik at du ikke får noen ekstra utgifter utover returportoen.

Returpakker bør sendes som en servicepakke. Da anbefaler vi å sende som Norgespakke, da de er søkbare og forsikret i postgangen. Søkbarhet og forsikring frafaller om du sender pakker som vanlig post - og postgangen vil ta lengre tid. Returporto betales av kunde på Posten. Vi henter ikke pakker sendt i postoppkrav. Kjøp som er gjort med bank-/kredittkort refunderes til det samme kortet/konto som ble brukt da bestillingen ble lagt. Pengene vil være tilgjengelig på kortet i løpet av 5-7 virkedager.

Du har 14 dagers ubetinget bytte -og returrett fra du har mottatt produktet. Det vil si at du må hente ut varen for å benytte angreretten din. Produktet må returneres ubrukt og i originalemballasjen. Vennligst pakk inn esken i plast eller papir før sending, ikke fest tape og adresselapp direkte på esken! Du som kunde må selv betale returportoen. Husk også å fylle ut og legge ved returskjemaet, som du har fått tilsendt på mail. Om du ikke har mulighet til å printe ut denne, legg ved en notis med ordrenummer, navn, om det er retur/bytte eller send oss en mail om ditt ønske. Alle returer sendes til: Strandutstyr.no, Postboks 226, 3421 Lierskogen

For mer informasjon send en mail til: info@strandutstyr.no